vrijdag 16 mei 2014

Diploma'sZo, dit was het dan, alle niveaus van de studie die ik 2009 begon, gehaald. Vier diploma's in vijf jaar tijd. Achteraf is het snel gegaan, toen ik er midden in zat leek het heel anders. Wat heb ik me druk gemaakt om al mijn gedachten en ideeën op de juiste manier te verwoorden. Hoe moeilijk is het om je eigen meerwaarde op papier te zetten. Wie ben je, wat wil je, waarom zouden mensen naar jou toe moeten komen? De diploma's zijn er, ik ben van academisch, naar specialist, naar professioneel counsellor en coach doorgegroeid en mag me nu meester counsellor en coach noemen. 


En weet je, ik ben ervan overtuigd dat een ieder die iets wil bereiken dit ook kan. Het is een kwestie van doorzetten met als basis in jezelf geloven. Natuurlijk moet je wel iets kiezen wat bij je past. Ik weet van mezelf dat ik geen topkok kan worden. En die snelle handige serveerster bewonder ik, dat zou ik niet kunnen. Zet me in een gymzaal, ik word er diep ongelukkig van. Analist? Ik ben te chaotisch. Buschauffeur, ja dat lijkt me leuk. Maar als ik in gesprek raak zou het zomaar kunnen dat ik de tijd vergeet en dus niet voldoe aan functie-eisen waarvan er één is dat je op tijd moet rijden....
Vuilnisman, lekker buiten maar uiteindelijk lijkt het me toch een beetje saai. Docent, ja dat kan, maar ik werk liever één op één.
Ik houd van mensen en ik doe niets liever dan me in hen verdiepen.
Weet jij al wat je wilt? Wil je net als ik een rij diploma's aan de muur en ben je ervan overtuigd dat je goed bezig bent in de praktijk? Hik je aan tegen het op papier zetten van je eigenheid? Laat mij je helpen.


Stuur me een bericht en ik doe je een passend aanbod.Geen opmerkingen:

Een reactie posten