donderdag 19 juni 2014

Diensten en producten


Jouw succes is mijn succes


Worstelend met de teksten voor de website kom ik al gauw op het volgende: wat is het verschil tussen diensten en producten.  Op veel websites zie je de klantvragen staan. Slim natuurlijk, want mensen zoeken op hun klantvraag en dan willen ze het antwoord vinden. Als je klantvraag is: ik wil een schoon bed, dan zoek je naar iemand die jou de dienst levert: het verschonen van jouw bed, het resultaat mag er zijn: een schoon bed en jij bent een tevreden klant. En dat is dan het product.

Citaat: 'Het grote verschil tussen een product en een dienst is dat te leveren inspanning voor de productie van de dienst wel onderdeel is van een dienst, maar dat een product alleen het resultaat is exclusief de te leveren inspanning voor de realisatie van het product.' Snap jij het nog? 

Als coach/ counselor lever je diensten die niet tastbaar zijn en vaak pas na langere tijd merkbaar resultaat opleveren. 

Mijn diensten lever ik met de bedoeling de kwaliteit van het leven van mijn cliënten te verhogen. En daartoe moeten we ons allebei inspannen. Het is soms hard werken, zowel voor de cliënt als voor mij, maar het is de moeite waard als je ziet hoe het zelfvertrouwen toeneemt, de levensvreugde groter wordt en hoe de ander steeds meer zichzelf wordt en... dat hij of zij daar blij mee is.

Mijn slogan is dan ook: jouw succes is mijn succes, en mijn succes is jouw succes. En nu moet ik dit nog goed verwoorden voor de website...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten