donderdag 22 mei 2014

Mijn bed
In het jaar 2007 lag ik regelmatig in het Academisch Ziekenhuis.  In die tijd mocht je nog geen mobiele telefoon hebben omdat de apparaten ontregeld zouden kunnen raken (?) dus je kreeg een vaste telefoon bij je bed. En als je dan om de een of andere reden verplaatst werd, kreeg je het telefoonnummer wat bij die nieuwe plek hoorde. Vriendin belde me bijna iedere dag. Toen ze op een gegeven moment een meneer aan de lijn kreeg toen ze mij belde, zei ze verontwaardigd: 'U ligt in Heleens' bed!'

Vanmorgen had ik mijn eerste gesprek met Villa Vormgeving in verband met het bouwen van een  website. Een stap die ik nu echt wil gaan zetten om mijn onderneming nog meer bekendheid te geven; HMAcoaching moet een begrip worden in de hele regio. De eerste stap is het registreren van de domeinnaam, dat kunnen we meteen wel even doen.... Wat schertst onze verbazing? Er ligt al iemand in mijn bed:
www.HMAcoaching.nl en dan staat HMA voor Helen Mijnarends-Akkermans en Hoog Maatwerk Advies.

Mijn Heldere Motiverende Aanpak blijft,  maar ik stap in een nieuwe naam. Een naam die past bij mijn ontwikkeling, bij mijn nieuwe titel en bij alles wat ik doe. Tijd voor een nieuw en schoon bed!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten