donderdag 23 mei 2013

Frans' zeilweekend


Vanaf 2000 organiseren mijn man Frans en ik ieder jaar een zeilweekend voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel. Dat doen we dit jaar voor de laatste keer!

Het zeilweekend is van vrijdag 13 september tot en met zondag 15 september. We gaan op vrijdagavond om 20.00 uur aan boord in Makkum en we meren op zondagmiddag 17.00 uur op dezelfde plek weer aan. We varen met de stijlsteven die je hierboven ziet: de Rival van Harry en Sarah Stofbergen. Als de wind het toelaat varen we zaterdag naar Terschelling! En zondag dus weer terug naar Makkum.

Onze groep bestaat uit mensen met NAH. Als je wilt mag je je partner, broer, zus, vriend of vriendin uitnodigen om ook mee te gaan.
Er gaan geen begeleiders mee. Dat betekent niet dat er geen sociale controle is.
Iedereen is verantwoordelijk voor zichzelf en de eigen spullen.
Als je iets kwijt bent helpen we allemaal zoeken. Het kan immers nooit ver weg zijn, we zitten met elkaar in hetzelfde schuitje.
Ook houden we elkaar in de gaten als het om alcoholgebruik gaat.


De vrijdagavond is de kennismakingsavond. Soms blijven we met zijn allen aan boord van het schip, ook kan het zo zijn dat we de plaatselijke kroegen  opzoeken.

Je kunt het weekend actief invullen door mee te helpen aan boord, maar je kan er ook een rustig weekendje van maken.
Als je moe bent kun je gewoon gaan slapen, op elk moment van de dag. En 's avonds en 's nachts natuurlijk. Er zijn vier- en tweepersoons hutten.

Als je mee wilt kun je contact opnemen met  Frans Kramer 0229 - 245298, of een email sturen naar fghkramer@ziggo.nl. Natuurlijk kun je mij ook benaderen.

Het weekend kost € 130 per persoon.
-Wij zorgen voor eten en drinken aan boord, dit zit bij de prijs inbegrepen. Alles wat je aan de wal nuttigt is voor eigen rekening.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten