donderdag 24 januari 2013

Bloggen

Een nieuw jaar, nieuwe kansen, nieuwe uitdagingen. Ik vind dat ik er maar eens aan moet: bloggen. Ik wil niet wachten tot ik vreselijke dingen meemaak voor ik mijn (werk-)ervaringen op papier zet. Ik doe dit onder mijn bedrijfsnaam, mijn werk is dusdanig interessant dat ik er elke dag wel over zou kunnen vertellen. Eerst maar eens beginnen. Sinds mei 2008 sta ik onder de naam MAtrajectwijzer ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. HMA zijn niet alleen mijn initialen (Helena Martha Anna) maar staat ook voor Heldere Motiverende Aanpak. Ik ben coach/ counselor en ik begeleid mensen individueel en gezinnen. Mijn specialisaties zijn niet- aangeboren hersenletsel (NAH) en mensen met stoornissen in het spectrum van autisme (ASS) Na een rustig begin is mijn eigen bedrijf in 2012 gaan groeien. Ik wil deze lijn graag doorzetten in 2013. Ik rijd dagelijks door heel Noord-Holland om mijn cliënten thuis te bezoeken. Ik werk in de thuissituatie omdat dit voor de mensen prettig is, omdat ik meteen een indruk krijg van de leefomstandigheden van de mensen die ik ontmoet en omdat ik de begeleiding dan 'levensbreed' kan inzetten.
23/01

2 opmerkingen:

  1. Mooi begin!
    Nu moet je bij "ontwerpen" even wat gadgets plaatsen, zodat mensen je kunnen volgen, dan kun je ook zien wie je lezers zijn enzo. Op mijn blog verschijnen berichtjes van andere blogs die ik volg, zo maak je reclame voor elkaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kijk, deze gebruikt hetzelfde sjabloon als jij, met allemaal "gadgets" in de zijbalk http://trouwschrijvers.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen